دیفر کردن چیست؟ | نمونه نامه دیفر دانشگاه | تعویق پذیرش

دیفر کردن چیست
4.9/5 - (7 امتیاز)

عناوین مقاله:

دیفر کردن یا تعویق پذیرش | defer کردن

نمونه نامه دیفر دانشگاه | تعویق پذیرش عبارت است از عقب انداختن زمان تحصیل در دانشگاه مقصد. به عبارت ساده، تعویق پذیرش یک فرصت دوم برای پذیرش است.
به جای رد کردن دانشجویان خوب و مناسب با رزومه های قوی، دانشگاه ها برنامه ها را برای متقاضی به ترم بعد موکول می کنند. به عبارت دیگر فرصت دوباره ای است که دانشگاه مقصد جهت پذیرش به دانشجو می دهد. از دلایلی که دانشجویان مجبور به دبفر کردن می شوند می توان آماده نبودن ویزا و مدرک زبان، خدمت سدبازی، مشکلات مالی نام برد.

البته لازم است بدانید در بسیاری از مواقع و در برخی کشور ها دیفر کردن امکان پذیر نیست به عنوان مثال در برخی رشته ها و دوره هایی که به صورت رقابتی ارائه می شوند امکان دیفر کردن وجود ندارد.

روش به تعویق انداختن پذیرش

برای دیفر کردن پذیرش و تعویق پذیرش کافی است که نامه ای خطاب به دانشگاه مورد پذیرش بفرستید. در این مرحله یک نامه به Admissions Office دانشگاه باید نوشت و در اون توضیح باید داد که به چه دلیل توانایی حضور به موقع در دانشگاه وجود ندارد. این دلایل همانطور که ذکر شد می تواند دلایل مختلف داشته باشد مثلا نگرفتن به موقع ویزا، مشکلات مالی ، مدرک زبان و … .

برای این کار باید از دانشگاه بخواهید که وضعیت پذیرش شما را برای ترم یا سال بعدی که معتبر است نگه دارد. معمولا دیفر بیش از یک سال امکان پذیر نمی باشد. هر گروهی که برای آن اپلای می کنید، یک نفر دارد که coordinator گروه یا مسئول اپلای (case officer) است که به آن باید ایمیل فرستاد. در صورتی که همچین کسی وجود نداشت، در جایی که نوشته است بطور مثلا مدارک رابفرستید به اینجا، یک اطلاعات تماس هم می دهند که به آن می توان ایمیل فرستاد.

از آنجایی که سیستم های دیفر دانشگاه های مختلف متفاوت هستند (آنلاین، آفلاین، بعضی ها اصلا قبول نمی کنند و …)، ابتدا باید یک ایمیل به دانشگاه ارسال شود و از آنها تقاضا شود تا در مورد روند جاری سیستم دیفر خود شما را راهنمایی کنند.

به عنوان مثال بطور کلی در آلمان چیزی به اسم دیفر وجود ندارد و خیلی از دانشگاها با این قضیه مشکل دارند. اما بعضا اتفاق افتاده است که با اصرار و تماس متقاضی و توضیح دادن شرایط دیفر کردن مورد قبول واقع شده است.

در مورد آمریکا یک بار دیفر کردن تقریباً در اکثر دانشگاه ها مجاز است و مشکلی وجود ندارد. البته یک سری دانشگاه ها تا یک ترم، برخی دیگر از دانشگاه ها هم تا یک سال دیفر می کنند که معمولاً در سایت دانشگاه شرایط را می نویسند.


پیشنهاد مطالعه: پر کردن فرم های پذیرش دانشگاه | رزرو وقت مشاوره اپلای | ثبت نام کالج


نامه دیفر، از چه بخشهایی تشکیل شده است؟

  • اطلاعات درست تماس با دانشگاه مقصد و اطلاعات تماس شخصی خودتان
  • اطلاعات کوتاه و دقیق شدایز و وضعیت حال حاضر خودتان و دلایل به تاخیر انداختن تحصیلاتتان
  • به دلایلتان در رابطه با مناسب بودن این موقعیت تحصیلی برای شما چیست؟ سعی کنید به تنوع رشته های آموزشی و کیفیت آموزش و اساتید دانشگاه مقصد اشاره کنید.
  • ارائه دلایل قانع کننده در رابطه با گپ تحصیلیتان برای کمیته پذیرش
  • ارائه اطلاعات مختصر و کوتاهی در رابطه با تجربیات منحصر به فرد خودتان در زمینه تحصیل
  • توجه به اینکه نامه ی خود را به صورت دقیق و بدون ایرادات نگارشی ارسال کنید.

مشکلات به تعویق انداختن پذیرش

یکی از مشکلاتی که بعد از دیفر کردن پیش میاید این است ممکن است بورسیه یا اسکولارشیپی که به شما تعلق گرفته بود منقضی شود که در این صورت باید با استاد راهنمایی که شما را قبول کرده است مکاتبه کنید. در مورد RA خیلی به استاد بستگی دارد و اگر با استاد هماهنگ کنید و استاد حاضر باشد و توانایی نگه داشتن فاند را داشته باشد، فاند شما از بین نخواهد رفت.

در مورد schollarship نیز بستگی به دانشگاه دارد و دانشگاه ممکن است که قبول کند که برای شما نگه دارد، ولی در بعضی از مواقع ممکن است که قبول نکنند. همچنین بعد از دیفر کردن باید دوباره برای کارهای ویزا اقدام کنید.

هزینه‌های دیفر کردن

در بیشتر مواقع دیفر کردن برای دانشجو هزینه ای در بر ندارد اما در پاره ای مواقع دانشگاه برای اینکه موقعیت و جایگاه شما را برای یک ترم و یا یک سال دیگر حفظ کند مبلغی را برای رزرو جایگاه شما به عنوان ودیعه دریافت می کند که در برخی رشته های خاص و یا مقاطع تحصیلی خاص صورت میگیرد. این مبلغ متغیر بوده و بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار خواهد بود.

نمونه نامه دیفر دانشگاه


مقاله مرتبط: فرصت های شغلی پس از تحصیلی آمریکا | نمونه نامه های مکاتباتی با اساتید | ریجکت شدن ویزای کانادا


نگارش تمامی نامه های مکاتباتی به صورت تخصصی و منحصر به فرد با همیارپروژه نوین. نگارش انگیزه نامه برای پذیرش تحصیلی و ارائه به سفارت

دیدگاه کاربران
  • م.ذوالقدر 26 فوریه 2020 / 09:31

    باسلام و تشکر از توضیحات مفیدتون
    من میخوام دیفر کنم، اما نمیدونم هزینه هاش مثلا هزینه پست و…چقدر میشه؟و چجوری انتقال پول رو باید انجام بدم؟آیا خودم میتونم؟یا باید ازطریق یک موسسه حقوقی باید اقدام کنم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید?

    • admin 26 فوریه 2020 / 20:49

      سلام
      ما در پرداختی های خارجی میتونیم کمکتون کنیم
      با مشاور در تماس باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان