فرم ارزیابی وضعیت پرونده تحصیلی + مشاوره رایگان

نحوه اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا

ویزای استارت آپ کانادا

رد شدن درخواست ویزای کانادا یا اصطلاحا ریجکت ویزا، کابوس هر مسافر، دانشجو و … خواهد بود که برای آینده خود برنامه‌ها ریزی کرده‌است. اما به راستی چرا درخواست ویزای کانادا ریجکت می‌شود؟ مهمترین عوامل در رد درخواست ویزای توریستی کانادا کدامند و آیا راهی برای اعتراض به ریجکت ویزای کانادا وجود دارد؟

 

دلایل ریجکت ویزای کانادا

بطور کلی چند عامل رایج در رد شدن درخواست ویزای کانادا نقش دارند. عواملی که در واقع موجب تردید افسر مهاجرت در خصوص انگیزه متقاضی از سفر به کانادا و یا بازگشت وی پس از پایان مهلت ویزا می‌شوند. مهمترین این عوامل عبارتند از:

  • تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا.
  • تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا.
  • ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی (به‌ ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن).
  • کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدا.
  • پیوند‌های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا.
  • مدارک مالی ارائه شده،که وجود بودجه کافی برای ادامه تحصیل در کانادا را نشان ندهد.
  • عدم توانایی در قانع کردن آفیسر برای خروج از کانادا پس از تحصیل.
  • قانع کننده نبودن برنامه تحصیلی شما.
  • ارائه نکردن تمام مدارک مرتبط با تحصیل خود.
  • قانع نشدن آفیسر قانع در صحت و درستی موارد مورد نیاز.

تردید در هر یک از این موارد در کنار عواملی همچون وضعیف اقامت در کشور مبدا، طول مدت اقامت در کانادا، وضعیت شغلی متقاضی در کشور محل اقامت و هرگونه سوء پیشینه در کانادا همگی از عواملی هستند که به راحتی موجب ریجکت ویزای کانادا خواهند شد.

اعتراض به ریجکت ویزای کانادا

در گذشته با دریافت نامه ریجکت ویزای کانادا و اطلاع از دلایل ارائه شده، در صورت تمایل متقاضی، می‌توانست با ارسال نامه‌ای فنی و رایگان نسبت به تصمیم سفارت کانادا اعتراض کرده و درخواست بازنگری مجدد پرونده را بنماید.

اما بنابر قوانین جدید دولت و سفارت کانادا، دیگر به نامه‌های اعتراض به ریجکت ویزای کانادا از سوی متقاضیان ایرانی ترتیب اثر داده نخواهد شد و افراد برای بررسی و ارزیابی علل ریجکت ویزا و رفع آن‌ها، باید دوباره نسبت به یک درخواست جدید ویزا اقدام کنند.

بدان معنی که با واضح بودن دلایل ریجکت شدن ویزا، متقاضی می‌تواند در اسرع وقت با پرداخت مجدد هزینه ارزیِ درخواست ویزای کانادا و ارسال مدارک موردنیاز، اقدام نماید. به دلیل اینکه در نوبت اول درخواست، هزینه ۸۵ دلاری انگشت‌نگاری را پرداخت نموده و مراحل آنرا گذرانده ‌است، دیگر نیازی به پرداخت مجدد هزینه انگشت‌نگاری و انجام آن در سفارت کانادا را نخواهد داشت و تنها ملزم به پرداخت هزینه درخواست ویزای کانادا و پیوست مدارک مورد نیاز می باشد.

 

نت آفیسر ویزا (GCMS)

یکی از روش‌هایی که می‌توان برای رفع ریجکتی ویزای کانادا و درخواست مجدد ویزای کانادا مورد استفاده قرار داد، GCMS یا همان (Global Case Management System) است. با استفاده از GCMS یا همان نت کامل آفیسر، فرد متقاضی ویزای کانادا ‌می‌تواند پس از دریافت نامه متداول ریجکتی، در صورت مطمئن نبودن از دلیل ریجکتی و نقص مورد نظر آفیسر پرونده، نسبت به دریافت نظر و توضیح کامل آفیسر در مورد نقص پرونده و روند بررسی درخواست‌اش، اقدام کند.

برای استفاده از این روش، متقاضی بایستی پس از دریافت نامه ریجکتی، برای دریافت GCMS اقدام کند؛ عموما در صورت درخواست، نظر کامل آفیسر (GCMS) در مورد پرونده درخواست ویزای کانادا پس از دو تا سه هفته ارسال می‌گردد که البته در برخی موارد تا حداکثر ۴۰ روز طول می کشد.

سایت کاریابی هلند | سایت های یافتن خانه در هلند | اجاره خانه در ایتالیا | اپلای در دانشگاه های هلند

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان