فرم ارزیابی وضعیت پرونده تحصیلی + مشاوره رایگان

فرصت های شغلی پس از تحصیلی آمریکا | فرصت شغلی در آمریکا

فرصت های شغلی پس از تحصیلی آمریکا

یکی از روش های مهاجرت قانونی به کشور آمریکا تحصیل در دانشگاه های این کشور و اطلاع از شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا می باشد. بسیاری از متقاضیانی که در حال تحصیل هستند دغدغه شرایط کار پس از تحصیل را دارند بنابراین باید از شرایط کار پس از تحصیل مطلع باشند که در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

 

انواع ویزاهای مورد نیاز دانشجویان برای کار

ویزای M , S

دانشجویانی که قصد دارند تا در زمان تحصیل با دوره های تمام وقت، مشغول به کار شوند نیاز به ویزای M , S دارند.

ویزای J1

این ویزا به ویزای مطالعاتی معروف است و به افرادی اعطا می گردد که قصد دارند برای مطالعه و تحقیق وارد کشور آمریکا شوند و به صورت کلی افراد باید بعد از گذشت دو سال از اقامت شان در این کشور، آمریکا را ترک نمایند.

ویزای F1

ویزای F1 معروف ترین ویزا دانشجویی در آمریکا می باشد. متقاضیانی که قصد تحصیل در کشور آمریکا را دارند باید اقدامات لازم را جهت دریافت این ویزا انجام دهند. افرادی که طول مدت تحصیل شان بیشتر از شش ماه می باشد می توانند این ویزا را دریافت نمایند.

 

اقامت و شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا

افرادی که به صورت پاره وقت در شغل هایی مشغول به کار می باشند که ارتباطی به تخصص و مهارت فرد ندارد نمی توانند اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را دریافت نمایند. شرایط کار پس از تحصیل در این کشور به این صورت می باشد که فرد برای دریافت گرین کارت و اقامت دائم باید به صورت تمام وقت و در مشاغل مرتبط به رشته تحصیلی مشغول به کار شود.

ویزا M1 به دانشجویان فنی و حرفه ای اعطا می گردد. دانشجویانی که ویزای F1 را دریافت کرده اند در سال اول تحصیل نمی توانند در شغلی به کار ی مشغول شوند اما می توانند در داخل دانشگاه خود مشغول شوند. متقاضی باید قبل از شروع کار گواهی عدم منع کار را از دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل می باشد دریافت نماید. متقاضیانی که در کشور آمریکا هستند باید فرم ۷۶۵ را تکمیل کرده و درخواست های خود را ارائه نمایند.

 

نکات لازم در مورد کار پس از تحصیل

تمامی دانشجویانی که با ویزای تحصیلی در آمریکا فارغ التحصیل می شوند، به مدت یک سال پس از فارغ التحصیلی اجازه اشتغال در زمینه تحصیل خود را دارند. دانشجویانی که در رشته های مهندسی و ریاضیات، علوم، فناوری فارغ التحصیل می شوند، به ازای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار می توانند از ۲۴ ماه تمدید دوره های کاروزی اختیاری استفاده کنند.

اگر متقاضی بیش از ۳ ماه بدون کار باشد، دوره کارورزی اختیاری وی خود به خود لغو می شود. لازم به ذکر است که در یک سال اول می توان برای کسب تجربه بدون دریافت حقوق و مزایا به صورت داوطلبی هم مشغول به کار شد.

پس از پایان دوره کارورزی های اختیاری که قسمتی از ویزای دانشجویی محسوب می شود، متقاضی برای شاغل شدن باید ویزای کار داشته باشد. ویزای کار مانند ویزای دانشجویی ماهیت غیر مهاجرتی ندارد و راه را برای طی مراحل اخذ گرین کارت هموار می کند.

البته صدور ویزای کار نیز همراه با مشکل است. بدین معنی که در تعداد صدور آن و شرایط درخواست آن محدودیت وجود دارد. به طوری که در سال فقط ۸۵ هزار ویزا برای متقاضیان جدید صادر می شود که در این بین افرادی که مدرک شان را در آمریکا دریافت کرده اند قابل توجه می باشد که چیزی در حدود ۲۰ هزار نفر می باشد. از طرفی شرکت ها در سال فقط یک بار و در تاریخ هفته اول آوریل می توانند درخواست ویزای کارکنان خود را ارائه کنند.

حدود ۷۰ درصد از متقاضیان نیروی کار، مرتبط با مشاغل مهندسی کامپیوتر و نرم افزار می باشند.

تا وقتی که متقاضی گرین کارت خود را بگیرد، در انتخاب شغل و سفر به ایران محدودیت های بسیاری را تجربه خواهد کرد. بنابراین بهتر است که از روش های متداول برای اخذ گرین کارت آگاهی داشته باشد که به قرار زیر می باشد:

حامی شدن توسط کارفرما پس از اخذ ویزای کار به طوری شرکت متقاضی ثابت کند که هیچ کسی در آمریکا نمی تواند کار وی را انجام دهد.
اقدام مستقیم برای گرین کارت از طریق وکیل به طوری که متقاضی یا کارفرما بایستی ثابت کند که سطح علمی اش از درجه ای برخوردار است که مستقل از کار مربوطه، کسی در حد وی وجود ندارد.

سایر روش ها از قبیل ازدواج با یک فرد آمریکایی، درخواست از طریق والدین که تبعیت آمریکایی دارند و یا فرزند، قرعه کشی، سرمایه گذاری و …

در روش های متداول متقاضی باید دو سال مانده به فارغ التحصیل شدن به دنبال کارآموزی در شرکت‌هایی باشد که دانشجویان بین المللی را حمایت می کنند و یا باید سعی کنند تعداد ارجاعات انتشارات علمی خود را به بالای ۱۰ برسانند.

تفاوت انواع فاند، اسکالرشیپ، فلوشیپ و گرنت و شرایط اخذ آنها | پیشنهاد شغلی یا job offer چیست؟ | همه چیز در مورد بورسیه هلند Holland Scholarship

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان