آموزش نگارش کاورلتر | نگارش کاورلتر (cover letter)

آموزش نگارش کاورلتر
5/5 - (1 امتیاز)

نگارش کاورلتر

 ویژگی های یک کاورلتر خوب

آموزش نگارش کاورلتر: یک کاورلتر خوب باید مکمل CV آکادمیک شما باشد نه تکرار مطالب آن، زیرا این دو بصورت موازی بررسی میشوند ( توجه کنید که در اغلب موارد، کاورلتر اولین مدرک برای بررسی است و این مسئله اهمیت آن را بالا می برد). کاورلتر، دلیل درخواست اپلای شما را توضیح می دهد و باید بتواند کمیته پذیرش را قانع کند که شما بهترین فرد برای جایگاه مورد درخواست هستید.

کاورلتر می تواند گپ موجود در CV را روشن کند، مستقیماً مهارت ها و تجربیات را با مهارت ها و تجربیات پوزیشن مربوطه مطابقت می دهد و مهارت های ارتباطی و اشتیاقی شما را بیان می کند. کاورلتر عملکردی تر از SOP است و باعث اتحاد در معرفی شما می شود (SOP برای بیان جاه طلبی ها، علایق و تجربه شماست). اشتیاق و تعهد شما را نشان می دهد بخصوص زمانی که در سوابقمان تجربه تحقیق نداریم.

جذاب ترین یا مرتبط ترین بحث ها را باید در ابتدای آن آورد تا احتمال مطالعه ادامه آن توسط مخاطب افزایش یابد (کمیته پذیرش یا اساتید، تعداد زیادی کاورلتر را بررسی می کنند و شما باید همان ابتدا آنها را مجذوب آن کنید). مهارت ها و موفقیت های کلیدی تان را در آن ذکر کنید، البته به صورت مختصر و مشخص و برای هر چیزی که بیان می کنید شواهدی ارائه دهید. (از ذکر هر گونه دستاورد و تجربه بی ربط خودداری کنید).

نشان دهید که بر پروژه مورد نظر و استاد ناظر اشراف دارید و خودتان تحقیق کرده اید. هویت و شخصیت مشخصی از خود ارائه دهید و از دوگانگی بپرهیزید. دلیل درخواست ادامه تحصیل بعنوان دانشجو دکتری (یا ارشد و …) را نیز بیان کنید.


روش نوشتن استادی پلن | بورسیه های فول فاند دولتی | تجربه اپلای دانشجوی کامپیوتر | راهنمای تحصیل در آمریکا


قالب بندی در نگارش کاورلتر:

آموزش نگارش کاورلتر | قالب بندی نگارش کاورلتر بسیار شبیه به قوانین CV است.

۱. مقدمه

در مقدمه کاورلتر توضیح دهید که شما چه کسی هستید (نام کامل، شخصیت متقاضی، موقعیت شغلی و علمی فعلی، زمینه‌ها و تخصص‌های پژوهشی) و متقاضی چه موقعیتی هستید. همچنین می توانید در مورد علایق تحقیقاتی خود پیش زمینه ای مختصر ارائه دهید.

۲. پایان نامه

سعی کنید برای هر قسمت از پایان‌نامه تان یک جمله اختصاص دهید. نهایتا یک پاراگراف برای تشریح پایان نامه مناسب است. آنقدر بازنویسی و ویرایش کنید تا به متنی مناسب، پیوسته و تاثیر گذار برسید.

۳. سوابق تدریس

این بخش در دریافت بورسیه یا کمک هزینه TA مفید است. ابتدا سوابق تدریس، حوزه‌های تدریس و همچنین نحوه و فلسفه تدریس خود را در چند صفحه به صورت کامل توضیح داده سپس آن را خلاصه کنید تا در یک الی دو پارگراف بگنجد. توانایی‌های کاری شما خارج از محیط دانشگاهی می‌تواند به شناخت شخصیت شما و نحوه تعاملتان با گروه کمک کند. به مواردی بپردازید که شما را به عنوان فرد مفید و ارزشمند در گروه با توانایی همکاری و انجام اموری فراتر از پژوهش نشان دهد.

۵️. نتیجه گیری

دراین بخش باید جمع بندی کوتاهی از کل موضوع داشته باشید. اینجا توضیح می دهید: چرا می خواهید در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهید؟ چرا کاملاً برای این موقعیت مناسب هستید؟ و به مدارکی که در پیوست خواهید آورد مانند رزومه و … نیز می توانید اشاره کنید.

آموزش نگارش کاورلتر | کاورلتر در یک برنامه دکتری، باید تقریباً یک صفحه A4 باشد یعنی حدودا ۷۰۰ کلمه. در صورت لزوم، می تواند کمی بیشتر باشد اما نباید بیش از دو صفحه شود.

 چند پیشنهاد:

مقالات مفید آموزش نگارش کاورلتر: لینک۱ ، لینک۲، لینک۳
سایت Europass برای نگارش کاورلتر و CV با قالب های استاندارد: ورود

حتما در نهایت با یک متخصص یا فردی که تجربه موفق داشته است مشورت کنید.

نگارش کاورلتر با همیار پروژه: ورود


پرداخت ارزی با مستر کارت | هزینه ارزیابی مدرک پرستاری | پرداخت هزینه وقت سفارت انگلیس


آموزش نگارش کاورلتر | آموزش نگارش کاورلتر تخصصی |

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان