اصطلاحات رایج ریجکت ویزا | تفاوت اصطلاحات رایج در رد شدن درخواست ویزا

اصطلاحات رایج ریجکت ویزا

اصطلاحات رایج ریجکت ویزا

اصطلاحات رایج ریجکت ویزا | عموم از کلمات ریجکت، ریفیوز و دی نای به طور متناوب استفاده می کنند و براین باورند که درخواست شان از نظر قانونی پذیرفته شده اما در مرحله تصمیم گیری با شکست مواجه شده است. اما این عبارات دارای معانی متفاوتی است و دانستن تعریف اصلی مفاهیم ریجکتی و رفیوزی و … به متقاضی کمک خواهد کرد که مشکل موجود را سریعتر تشخیص داده و برطرف نماید.

کلماتی مانندریجکت، رفیوز؛ deny، decline و از این دست در متن نامه ارسالی از سوی سفارت، بیانگر رد شدن درخواست شماست. اما براستی تفاوت ریجکت و رفیوز چیست؟ دلیل استفاده از کلماتی مانند refused ، denial یا declined به جای rejected چیست؟

☑️ پیشنهاد مطالعه: مشاوره رایگان تحصیل در استرالیا

۱- رفیوز (REFUSE) شدن ویزا

ویزای رفیوز شده بدین معناست که درخواست معتبری مورد پردازش قرار گرفته و آفیسر آن را به دلیل اینکه درخواست متقاضی تمامی الزامات را برآورده نساخته است رد کرده است. بطور مثال اگر متقاضی میزان لازم برای بودجه را در حساب بانکی خود نشان نداده است و یا به جای یک سند اصلی، کپی آن را ارسال کرده است.  هنگامی که یک درخواست رفیوز می شود، معمولا گذرنامه برای نشان دادن مسئله ای که دارای مشکل بوده و قابل اهمیت است علامتگذاری شده و مهمتر از همه ایرادات موجود در سیستم رایانه ای ثبت می شود.

از آنجایی که هر سفارت برای نگارش نامه‌های اداری، فرمت نگارشی خاص خود را استفاده می‌کند، ممکن است با این کلمات، در جمله‌های متفاوتی برخورد کنید. به طور مثال:

  •  کشورهای حوزه شینگن، استرالیا و روسیه در متن نامه خود از عبارت REFUSE استفاده می‌کنند. معنی لغوی این عبارت در انگلیسی به معنای رد کردن یک درخواست و کاملا مترادف با کلمه REJECT است. اما کاربرد ادبی این دو کاملا متفاوت است.
  • به عنوان نمونه، در نامه‌های رد درخواست ویزای سفارت روسیه واژه reject به معنای نامعتبر بودن درخواست ویزا بوده و جای اعتراض هم ندارد. اما واژه refuse زمانی استفاده می‌شود که یک درخواست معتبر در مرحله بررسی و از نظر افسر سفارت فاقد صلاحیت دریافت ویزا شناخته شده است. در این صورت شما شانس این را دارید تا اعتراض خود را در مورد این تصمیم اعلام نمایید.
  • کشور‌هایی مانند کانادا، فرانسه و انگلستان، تمایل چندانی به دادن پاسخ به نامه‌های اعتراض به ریجکت ویزا نشان نمی‌دهند.

۲- ریجکت شدن ویزا

ویزای ریجکت شده بدین معناست که درخواست نامعتبری به هر دلیلی به مرحله تصمیم گیری نرسیده است. این دلایل می تواند از فرم اشتباه استفاده شده، یا تصاویر در قالب صحیح نبودند و یا دلایل بیشمار دیگری که سبب شده درخواست نامعتبر باشد. زمانی که یک درخواست ریجکت می شود، هزینه پرداخته شده به هیچ عنوان قابل استرداد نخواهد بود به گونه ای که اصلا درخواستی و برنامه ای ساخته نشده است.

۳-  دی نای (DENY) شدن ویزا

سفارت آمریکا در متن‌ نامه‌های ریجکتی که برای درخواست‌کنندگان‌ ویزا می‌فرستد، از واژه deny استفاده می‌کند. در واقع deny فرم رسمی و اداری واژه refuse است که معنایی مودبانه‌تر دارد. در سایت travel.state.gov نیز به صراحت کلمات refuse و deny مترادف بیان شده‌اند، با این تفاوت که شما در جواب نامه ریجکت ویزای آمریکا حتی حق اعتراض هم ندارید.

ریجکت به چه معناست

مقالات مفید: دوره زبان اسپانیایی در اسپانیا | ویزای دانشجویی نیوزیلند | نمره آیلتس مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان