رتبه بندی دانشگاه ها:
دانشگاه های جهان بر اساس معیار های مختلفی توسط مجلات و موسسات و رنکینگ های بسیاری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و رتبه بندی می شوند. شناخت این رده بندی ها می تواند به شخص کمک کند که با توجه به این رتبه ها و رنکینگ ها بهترین تصمیم را در جهت اخذ پذیرش و اپلای بگیرد و با توجه به رزومه و توانایی های علمی خود برای اپلای این دانشگاه ها اقدام کند.
از مهمترین معیار های رتبه بندی دانشگاه ها می توان به اعتبار علمی، تعداد اعضای هیئت علمی، کیفیت و تعداد مقالات و تحقیقات، تعداد دانشجویان بینالمللی و… اشاره کرد که از سال 1998 به آنها توجه شد و رنکینگ های مختلفی در جهان شکل گرفت. ایده اولیه رتبهبندی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی جهان توسط دانشگاه شانگ های جیاتانگ در سال ۱۹۹۸ پایهگذاری گردید.
معرفی معروف ترین موسسات رتبه بندی دانشگاه ها:
از جمله معروف ترین موسسات رتبه بندی دانشگاه ها می توان به موسسهی تایمز، رتبهبندی دانشگاه های شانگ های، رتبهبندی وبومتریک (Webometrics)، رتبهبندی موسسهی QS و… اشاره کرد که مهمترین و معتبر ترین رتبه بندی را در این میان رتبه بندی موسسه QS به خود اختصاص داده که می توان گفت نتایج بررسی آنها نسبت به دیگر موسسات ارجحیت دارد.
بیشتر متقاضیان علاقه دارند در دانشگاه هایی با رتبه علمی بالا و رنکینگ بالا تحصیل کنند و اخذ پذیرش و تحصیل در این دانشگاه ها و دریافت مدرک دانشگاهی از دانشگاه با رنکینگ علی بالا در تمامی کشور های جهان اهمیت بسزایی دارد. به همین سبب ما در سایت همیارپروژه نوین در مقالات متعددی به معرفی بهترین دانشگاه های جهان از نظر رتبه علمی پرداخته و دانشگاه های مختلف را مورد بررسی قرار می دهیم. همچنین به روز ترین رتبه بندی های جهانی را ارائه خواهیم کرد.