اهمیت رتبه بندی دانشگاهها و تاثیر آن در یافتن مشاغل آکادمیک و صنعتی
رتبه بندی دانشگاه ها یکی از مهمترین عامل هایی است که دانشجویان برای انتخاب دانشگاه مقصد همواره به آن توجه می کنند. انتخاب دانشگاه بر اساس این رتبه بندی ها به هدف نهایی شما بعد از فارغ التحصیلی بستگی دارد. یعنی بستگی به انتخاب حوزه کاری شما پس از فارغ التحصیلی دارد. به عنوان مثال برای افرادی که علاقه دارند تا در یک محیط آکادمیک مانند هیئت علمی، مشغول به کار شوند قطعا رنکینگ دانشگاهی که در آن فارغ التحصیل شده اید بسیار مهم است.
تاثیر رتبه دانشگاه در پیدا کردن شغل
علاوه بر این برای آن دسته از افرادی که تمایل دارند تا در یک محیط صنعتی مشغول به کار شوند، ضرورتا دانشگاه با رتبه ی بالا شانس استخدام را بیشتر نمی کند؛ اگرچه بی تاثیر نیست. بنابراین برای فعالیت در حوزه صنعتی باید در دانشگاه هایی مشغول به تحصیل شد که در رشته خاص شما قوی باشد و لزوما رتبه بندی رشته ای مورد توجه قرار گیرد.
به عنوان نمونه در کشوری مانند امریکا بحث کار در صنعت و کار آکادمیک دو مقوله کاملا متفاوت است. بطوریکه در صنعت به دانشگاه اهمیت زیادی داده نمیشود. البته برای افرادی که اولین شغل آنها بعد از فارغ التحصیلی می باشد اهمیت بسیاری دارد. برای افرادی که سابقه قبلی دارند، بیشتر تجربه افراد مورد توجه قرار می گیرد تا رنکینگ دانشگاه فارغ التحصیلی.
اما در مورد کار آکادمیک قضیه خیلی متفاوت است. رتبه دانشگاه فارغ التحصیلی، اعتبار و شهرت دانشگاه و استادی که با آن همکاری کرده اید در پیدا کردن کار آکادمیک تاثیر بسیار زیادی دارد.
در این جدول ۱۰ دانشگاه برتر جهان که بیشترین فارغ التحصیلان آن مشغول به کار می شوند را می توان مشاهده نمود.
پرداخت هزینه اپلیکیشن فی ویزای کانادا | پرداخت هزینه گواهی پذیرش کبک | پرداخت سویس فی | پرداخت هزینه کنفرانس خارجی