فرم ارزیابی وضعیت پرونده تحصیلی + مشاوره رایگان

نوشتن کاورلتر | نگارش نامه پوششی | نگارش Cover Letter

نوشتن کاورلتر
5/5 - (1 امتیاز)

نوشتن کاورلتر

کاور لتر توضیحی بر توانایی های متقاضی بر اساس پیشینه تحصیلی و کاری به همراه دلایلی جهت مناسب بودن شما در یک موقعیت تحصیلی است. بنابراین دانشجویانی که آگاهی لازم را در مورد نگارش کاورلتر ندارند ممکن است با رزومه یا CV اشتباه بگیرند.

تفاوت نوشتن کاورلتر با رزومه در این است که بسیاری از اطلاعاتی که در کاورلتر ارائه می شود با رزومه مشابه و یکسان است ولی این تفاوت را دارد که متن کاورلتر توانایی و افتخارات در رزومه را توضیح و تشریح می کند در حالیکه در CV به صورت تیتر وار این عناوین بیان می شود.

بنابراین کاورلتر توضیحی در جهت قانع نمودن کمیته پذیرش است که متقاضی را مناسب ترین فرد برای موقعیت تحصیلی موجود معرفی کند.

اهمیت کاورلتر زمانی مشخص می‌شود که در مدارکی که کمیته پذیرش مورد بررسی قرار می دهد زودتر از بقیه مدارک مانند رزومه، توصیه نامه، مقاله و سپس سایر موارد مورد بررسی قرار می گیرد. از آنجایی که مراحل اولیه اهمیت زیادی در رد یا قبول پذیرش دارد به طوری که کوچک‌ترین اشتباه و یا نداشتن جذابیت باعث کنار رفتن متقاضی از روند اپلای خواهد شد.

ساختار یک کاورلتر استاندارد

یک کاورلتر استاندارد باید حداکثر دو صفحه و حداقل یک و نیم صفحه باشد. ساختار Cover Letter به صورت یک متن همراه با توضیح است و در چند پاراگراف شایستگی ها تشریح می‌گردد. در این بین برای نوشتن کاورلتر ادبیات متن نیز بسیار مهم است و دانش زبانی شاید کفایت لازم را برای نگارش آن نداشته باشد.

یک Cover Letter از پنج قسمت زیر تشکیل شده است

معرفی کاورلتر

این بخش شامل نام کامل متقاضی، موقعیت فعلی شغلی و علمی، زمینه‌‌ها و تخصص های پژوهشی، معرفی و تشریح شخصیت متقاضی می باشد. همچنین باید به صورت کاملا روشن و واضح به یک سری پرسش ها همانند جایگاه شغلی، تخصص و شایستگی ها پاسخ داده شود.

پایان نامه

برای نگارش این بخش باید سعی شود که برای هر قسمت از پایان‌نامه یک جمله اختصاص داد، که در نهایت بتوان یک پاراگراف مناسب برای تشریح پایان نامه نوشت، که این کار پس از چندین بار بازنویسی تا رسیدن به متنی مناسب، پیوسته و تاثیر گذار به دست می آید.

سوابق تدریس

اطلاع از سوابق تدریس به این دلیل ضروری است که در اخذ دریافت بورسیه و یا کمک هزینه به عنوان TA کمک کننده است. برای نگارش در این قسمت هم توصیه می‌شود تا ابتدا سوابق تدریس، حوزه‌های تدریس و همچنین نحوه و فلسفه تدریس خود را در چند صفحه به صورت کامل توضیح داده و سپس آن را در یک الی دو پارگراف برای ذکر در کاورلتر خلاصه نمایید.

سابقه کاری

آگاهی هیئت داوران یا کمیته پذیرش از توانایی‌های کاری متقاضی خارج از حیطه دانشگاهی می‌تواند به شناخت شخصیت وی و نحوه تعامل با گروه کمک کند. در اینجا به مواردی باید پرداخت که متقاضی را به عنوان فرد مفید و ارزشمند در گروه با توانایی همکاری و انجام اموری فراتر از پژوهش نشان دهد.

نتیجه گیری

در این قسمت پایانی کاورلتر، یک جمع بندی کوتاه در رابطه با کل موضوع باید داشت و به مدارکی که در پیوست خواهد آمد مانند رزومه، توصیه نامه و … می توان اشاره کرد.

سفارش نگارش کاورلتر تخصصی

پیشنهاد مطالعه: ثبت نام آزمون دولینگو | خرید بلیط پروازهای خارجی | رزرو هتل خارجی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان