نگارش انگیزه نامه برای اپلای با همیارپروژه
نگارش انگیزه نامه برای اپلای | یکی از دغدغه های بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلانی که قصد اپلای دارند، چگونگی اخذ پذیرش از دانشگاه های خارجی می باشد. به دلیل ایجاد شرایط مناسب تحصیلی از لحاظ کیفیت آموزشی و رفاهی برای ادامه تحصیل توسط بسیاری از دانشگاه های جهان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، موجب شده است که بسیاری از متقاضیان به دنبال ادامه تحصیل در مقاطع بالاتری می باشند.
علاوه بر این فرآیند اپلای نیازمند فراهم کردن یک سری مدارک می باشد که یکی از مهمترین این موارد، انگیزه نامه یا SOP می باشد. غالب دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از متقاضیان درخواست یک نوع نامه شخصی در محدوده ۵۰۰ الی ۲۰۰۰ کلمه با عنوان انگیزه نامه (SOP) یا بیانیه شخصی (Personal Statement) می نمایند. از این رو انگیزه نامه یا SOP مهم ترین بخش درخواست پذیرش (Application) محسوب می شود.
نگارش انگیزه نامه برای اپلای | یک SOP استاندارد تواناییها، تجربیات و انگیزه متقاضی را برای تحصیل در رشته و همچنین دانشگاه مطلوب مورد نظر باید نشان دهد. از آنجایی که مدارک تحصیلی متقاضیان مربوط به گذشته است و اکثر افراد ممکن است چندین بار در آزمون هایی مانند تافل، جی مت، جی آر ای و آیلتس شرکت کرده اند و نمرات کسب شده به میزان زیادی تحت تاثیر شرایط آنها در روز امتحان بوده است، انگیزه نامه است که برای نشان دادن برتری، نقش خود را نشان می دهد.
چون انگیزه نامه تنها مدرکی است که کاملا تحت کنترل شما است، بنابراین انگیزه نامه تنها پل ارتباطی مستقیم با دانشگاه مورد نظر می باشد که خود را از میان دیگر متقاضیان متمایز کند و به کمیته پذیرش نشان دهد که لیاقت این فرصت را دارد.
نگارش انگیزه نامه برای اپلای | گروه همیارپروژه علاوه بر تدوین SOP افتخار دارد که در ویرایش آن نیز خدماتی را به شما علاقهمندان و دانشپژوهان ارائه میدهد. از این رو افرادی که قصد دارند تا کیفیت SOP نوشته شده خود را بهبود بخشند و مشکل های گرامری آن را بهبود ببخشند، میتوانند فایل تهیه شده خود را در قسمت سفارش بارگذاری کرده و توضیحات مد نظر را نیز به نامه ضمیمه کنند. هزینه مربوط به این بخش پس از ارجاع کار به کارشناس به شما از طریق ایمیل و تماس تلفنی اطلاع رسانی خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: نگارش CV
نوشتن انگیزه نامه قوی برای پذیرش دانشگاه در محیط بسیار رقابتی دانشگاهی امروزی بسیار مهم است. هدف این سند این است که به متقاضیان فرصتی بدهد تا در مورد علاقه، مهارت ها و اهداف خود به کمیته پذیرش بگویند. علاوه بر اینکه نشان میدهد که فرد چقدر از نظر تحصیلی باهوش است، همچنین نشان میدهد که آنها چقدر مشتاق موفقیت شخصی هستند.
انگیزه نامه چیست؟
انگیزه نامه نامه ای مختصر (معمولاً یک صفحه ای) است که به کمیته انتخاب ارسال می شود. از کاندیداها می خواهد که توضیح دهند چرا آن موسسه خاص را انتخاب کرده اند و چگونه در آنجا پیشرفت خواهند کرد. دانشگاه ها از اعضای مشتاق بدنه دانشجویی خود می خواهند که از انتخاب خود مطمئن باشند و با انگیزه کامل از این فرصت نهایت استفاده را ببرند. بیان آن در قالب کلمات کافی نیست.
برای موفقیت، متقاضیان باید اظهارات خود را با استدلال های معتبر پشتیبانی کنند، درک درستی از موسسه مورد نظر خود را نشان دهند و برنامه ای برای آینده خود نشان دهند. اولین قدم برای جلب توجه به درخواست شما ارسال یک CV خوب است. زمانی که صلاحیتهایتان با شخصیت، رویاها و آرزوهایتان مطابقت داشته باشد، در چشم ارزیابهایتان متمایز خواهید شد.
برای اینکه ارائه شما موثر باشد، باید:
- خود واقعی خود را نشان دهید و صادق باشید،
- اهداف شما هیجان انگیز، اما کنترل شده و جدی به نظر می رسند،
- اطمینان حاصل کنید که همه چیز را در مورد موسسه و برنامه مورد علاقه خود می دانید،
- انتظارات و جاه طلبی های خود را آشکارا مطرح کنید.
5 نکته برای نوشتن انگیزه نامه عالی
1/ برای نگارش انگیزه نامه برای اپلای بهتر است چند نمونه انگیزه نامه بخوانید هیچ کس ذاتاً نمی داند که چگونه انگیزه نامه بنویسد و شما نیز اطلاعات کمی خواهید داشت. بهترین راه برای یادگیری این است که به مطالبی که سایر داوطلبان در گذشته نوشته اند یا نمونه هایی در وب سایت های آموزشی یا دانشگاهی نگاه کنید. با این کار با عناصر رایج و تغییراتی که عموما قابل قبول هستند آشنا می شوید.
2/ برای نگارش انگیزه نامه برای اپلای لازم است همه چیز را در مورد دانشگاه یا موسسه آموزشی آینده خود بیاموزید شما باید بتوانید نشان دهید که چرا آن مدرسه و برنامه خاص را انتخاب کرده اید و چگونه در آنجا پیشرفت خواهید کرد. به این ترتیب، شما باید خود را در زندگی دانشگاهی و دانشگاهی مدرسه غرق کنید و خود را در حال یادگیری تصور کنید، هر روز بهترین تلاش خود را انجام دهید. سپس آن تصویر را با کلمات توصیف کنید تا ارزیابان شما نیز بتوانند آن را ببینند.
3/ محتوای انگیزه نامه خود را مشخص کنید قبل از اینکه اولین پیش نویس انگیزه نامه خود را بنویسید، افکار و محتوای خود را مشخص کنید. میتوانید با تشریح بخشهای اصلی (مقدمه، بدنه، نتیجهگیری) شروع کنید، سپس یادداشت کنید که هر کدام به چه سؤالاتی باید پاسخ دهند و هر محتوایی را که ممکن است در پیشنویس نهاییتان قرار گیرد اضافه کنید. از همان سطر اول متن، باید از بازنویسی های بیش از حد خودداری کنیم و بر آنچه مهمتر است تمرکز کنیم.
4/ در نگارش انگیزه نامه برای اپلای روی نقطه نظر خود بمانید و از طنز صرف نظر کنید وقتی از شما خواسته می شود که یک گزارش شخصی در مورد هر چیزی بنویسید، ممکن است وسوسه انگیز باشد که بیشتر از آنچه لازم است رک باشید. شما باید به برخی از قوانین اساسی در مورد سبک و لحن نوشتن خود پایبند باشید، اگرچه نشان دادن شخصیت خود در انگیزه نامه بسیار مهم است. اگر میخواهید خوانندگانتان بر روی اهداف شما تمرکز کنند، بیهدف جستوجو نکنید یا توجه را با طنز نابهنگام منحرف نکنید. از اینکه خودتان باشید نترسید، بلکه بهترین خود را به جلو ببرید.
5/ انگیزه نامه خود را ویرایش کنید، دوباره ویرایش کنید و تصحیح کنید. بهترین تلاش خود را انجام دهید و حتی کمی مطالعه کنید تا دریابید که چگونه به بهترین نتایج برسید. از ویرایش یا بازنویسی آن هر چند بار که نیاز دارید نترسید. مطمئن شوید که انگیزه نامه خود را به طور کامل تصحیح کنید، زیرا ارسال آن با اشتباه تایپی یک خود خرابکاری آشکار است.
برای دریافت و نگارش انگیزه نامه برای اپلای به صورت کاملا استاندارد و معتبر می توانید از خدمات نگارشی مجموعه همیارپروژه نوین بهره مند شوید و با اطمینان خاطر از عدم وجود اشتباهات تایپی و نگارشی نامه ی خود را جهت اپلای ارسال کنید.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای نگارش انگیزه نامه