نوشتن توصیه نامه
Recommendation Letter یا همان توصیه نامه سندی است که شخصی معتبر با درجه علمی بالا در توصیه فرد دیگری می نویسد که در موقعیت های تحصیلی و شغلی کاربرد دارد. در مواقعی که شخص برای پذیرش در موقعیت تحصیلی و یا شغلی درخواست می دهد باید به همراه مدارک و نامه های مکاتباتی دیگر یک یا سه توصیه نامه نیز ارائه دهد. تعداد ریکامندیشن در هر دانشگاهی متفاوت است. اما اکثر دانشگاه ها از متقاضیان سه ریکامندیشن درخواست می کنند که توسط سه استاد متفاوت تکمیل شود و نظر خود را در رابطه با عملکرد و مهارت های شخص بیان کرده باشند.
در موقعیت های تحصیلی و برای اپلای و اخذ پذیرش لازم است اساتید سابق دانشجو که شناخت کافی از وی دارند به خصوص استاد راهنمای مقطع قبلی برای شخص توصیه نامه بنویسند و در شرایطی که شخص برای موقعیت های شغلی درخواست می دهد مدیر، سرپرست و … توصیه کننده شخص شوند. با نوشتن توصیه نامه و ارائه آن به دانشگاه یا کارفرمای مورد نظر نوعی اعتبار متقاضی در آن موقعیت محسوب می شود و کمک می کند مهارت ها، استعداد و خلاقیت ها و سوابق شخص بهتر نشان داده شود و دانشگاه یا کارفرمای مورد نظر شخص را از نظر علمی و شخصیتی بهتر بشناسد.
همه چیز درمورد نگارش Recommendation Letter
برای تهیه ریکامندیشن چندین روش وجود دارد که متناسب با هر دانشگاه متغییر است. مقالات زیادی جهت آشنایی متقاضیان با نحوه نگارش و ارائه توصیه نامه نوشته شده است که بخشی از آنها نکات نگارشی، مطالب ضروری برای نگارش توصیه نامه و نحوه درخواست توصیه نامه از اساتید را شامل می شود. درخواست نگارش توصیه نامه از اساتید اصول و قواعد خاصی دارد که توجه به آن ها می تواند نتیجه مثبتی به همراه داشته باشد. همچنین در این ذسته مقالات شرح خواهیم داد که چه کسانی گزینه ی خوبی برای نگارش ریکامندیشن لتر ما خواهند بود.