کار دانشجویی در خارج
هزینه های اپلای و پس از آن بسیار بالاست. به دلیل وجود اختلافات ارزی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی برای دانشحویان و اسپانسر آنها می تواند دشوار و بسیار گران تمام شود. دانشجویانی که در کشور های خارجی تحصیل می کنند و از فاند کامل و یا بورسیه برخوردار نیستند برای کم کردن فشار بسیاری از هزینه ها تلاش می کنند پس از ورود به کشور مقصد برای پوشش دهی بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی خود در شغل های نیمه وقت مشغول شده تا از این طریق کسب درآمد کرده و با محیط زندگی و کاری کشور مقصد بیشتر آشنا شوند.
مقررات کار دانشجویی در خارج
پیدا کردن شغل پاره وقت و اشتغال به این کارها برای دانشجویان در هر کشوری منوط به قوانین و مقررات اجازه کار در کشور مقصد برای دانشجویان است. این قوانین و مقررات در شرایط مختلف می تواند متفاوت باشد به عنوان مثال اینکه هر دانشجو چند ساعت اجازه کار دارد، در چه شغل هایی می تواند اشتغال پیدا کند، از چه زمانی پس از ورود به کشور می تواند کار کند و بسیاری قوانین دیگر.
دانشجویان موظف به پذیرش و رعایت این قوانین هستند و عدم رعایت آنها می تواند تحصیل و پذیرش آنها را به خطر بیاندازد. در مقالاتی که در دسته ی کار دانشجویی در خارج مشاهده می کنید این قوانین و مقررات شرح داده شده و در بسیاری موارد بر اساس کشور، مقطع تحصیلی و نوع کار دانشجویی تفکیک شده است تا دانشجویان قبل از ورود به کشور مقصد و یا قبل از اقدام به اخذ پذیرش از مقررات آن کشور مطلع شده و برنامه ریزی کنند. می توانید در این مقالات نحوه دریافت مجوز کار دانشجویی در کشور هایی مانند هلند، انگلیس، کانادا و … را مشاهده کنید و بدانید در هر مقطع تحصیلی دانشجو چند ساعت اجازه کار در هفته را دارد.