
نوشتن موتیویشن لتر برای اپلای تحصیلی
نکات اساسی در نگارش Motivation Letter:
نگارش Motivation Letter | رزومه شما نشان دهنده صلاحیت ها، دستاوردها و همچنین نقاط قوت و ضعف شماست. درخواست صرفاً از طریق رزومه ممکن است منعکس کننده اطلاعات عمومی آکادمیک و حرفه ای در مورد شما باشد، اما همچنین می تواند به عنوان فقدان بازنمایی تأثیرگذار از انگیزه و تعهدی که دارید دیده شود. اینجاست که یک انگیزه نامه به کمک می آید زیرا معمولاً توسط مؤسسات دانشگاهی و همچنین سازمان ها از متقاضیان درخواست می شود.
از طریق یک نامه انگیزشی یا Motivation Letter، می توانید به طور قانع کننده ای شوق، اشتیاق و تلاش خود را در مورد اینکه چگونه دوره رویایی شما می تواند مسیر شغلی شما را به همراه مزایایی که می خواهید به ارمغان بیاورید به موسسه یا سازمان (چه به عنوان یک دانشجو یا یک کارمند) روشن کند، منتقل کنید.
انگیزه نامه سندی است که جزئیات مهارت های حرفه ای و دلایل درخواست برای دوره تحصیلی، بورسیه تحصیلی یا شغل داوطلبانه را نشان می دهد. این نامه همراه با درخواست و مدارک پشتیبان شما، مانند ریز نمرات یا رزومه است. انگیزه نامه گاهی اوقات “بیانیه هدف” یا “نامه انگیزشی” نامیده می شود.
نگارش Motivation Letter توضیح می دهد که چرا شما کاندیدای عالی برای یک برنامه / موقعیت خاص هستید. معمولاً یک سند یک صفحه ای است که در کنار رزومه شما ضمیمه می شود. معمولاً ۴ هدف وجود دارد که برای آنها لازم است پیش نویس آن انجام شود:
- برای پذیرش: اگر برای ثبت نام در یک برنامه آموزشی برای هر مقطعی (کارشناسی یا کارشناسی ارشد) برای یک دانشگاه یا کالج درخواست می دهید.
- برای آموزش / کارآموزی: اگر می خواهید در یک سازمان به یک دوره کارآموزی تمام وقت بپردازید.
- برای استخدام: زمانی که می خواهید برای پروفایل شغلی در یک سازمان درخواست دهید.
- برای مشاغل در بخش اجتماعی به ویژه سازمان های غیردولتی: سازمان های غیر انتفاعی به طور کلی خواستار انگیزه نامه برای تجزیه و تحلیل علایق و مقاصد متقاضیان شغل هستند.
تفاوت Cover Letter و Motivation Letter :
هر مدرکی که یک دانشگاه یا استخدام کننده درخواست می کند هدف خاصی را دنبال می کند. اغلب، نامزدها بین این دو سند – Cover Letter و Motivation Letter – اشتباه گرفته می شوند. مهم است که به خاطر داشته باشید که هدف از یک کاورلتر برجسته کردن برخی از اطلاعات خاص ذکر شده در رزومه شما و تطبیق آن با الزامات شغلی و همچنین مشخصات شرکت است. به بیان ساده، یک نامه پوششی بیشتر یک نامه مقدماتی برای رزومه شما به مرجع استخدام است.
در حالی که Motivation Letter عمدتاً به این دلیل استفاده می شود که چگونه علایق، انگیزه ها و آرزوهای شما با برنامه تحصیلی مورد نظر یا مشخصات شغلی مورد نظر شما مطابقت دارد. همه سازمانهای نخبه در جستجوی افرادی هستند که ثابت کنند برای شرکت دارایی هستند. بنابراین، باید هدف و هیجان شما را با استفاده از ویژگی کلیدی به عنوان انگیزه شما ارائه دهد. در حالت ایدهآل، انگیزه نامه باید فقط در ۱ صفحه باشد که در آن باید خود را معرفی کنید، مدارک و دستاوردهای خود را شرح دهید و علایق خود را مطابق با دوره/موقعیتی که دارید برجسته کنید.
Cover Letter معمولاً توسط شرکتها، کارفرمایان و استخدامکنندگان استفاده میشود، برخلاف Motivation Letter که توسط دفاتر پذیرش دانشگاه، مؤسسات آموزشی و دورههای کارآموزی استفاده میشوند. هر دو نامه در نظر گرفته شده اند تا به استخدام کننده یا مسئول آموزشی اطلاع دهند که چرا شما کاندیدای عالی هستید و به نامزدها اجازه می دهد در مورد انگیزه، علایق، سرگرمی ها، دستاوردها و آینده شغلی/آکادمیک خود توضیح کامل دهند.
نگارش Motivation Letter برای پذیرش در دانشگاه می تواند گاهی اوقات برای برخی از متقاضیان دشوار و چالش برانگیز باشد، که اغلب در این فکر هستند که نامه چگونه باید باشد، چه چیزی باید داشته باشد، و چگونه هماهنگ کنندگان را متقاعد کنند که آنها افراد مناسبی هستند. مجموعه همیارپروژه نوین با کمک کارشناسان و متخصصان حوزه اپلای و نگارش نامه های مکاتباتی در زمینه اپلای و مهاجرت تحصیلی تمامی نگرانی ها در این زمینه را بر طرف کرده و به صورت تخصصی و منحصر به فرد برای هر متقاضی به نگارش Motivation Letter می پردازند.
مراحل انجام طراحی و نگارش در همیارپروژه
۱- ثبت سفارش اولیه با پر کردن فرم زیر (بدون پرداخت هزینه سفارشی ثبت خواهد شد)
۲- هماهنگی کارشناس با کاربر
۳- پرداخت هزینه + دریافت اطلاعات مورد نیاز و مشاوره اولیه مورد نیاز
۴- طراحی و نگارش -> تحویل (زمان: ۷ روز کاری)
۵- در صورت نیاز دانشجو، ویرایش بر اساس قوانین و مقررات وب سایت همیارپروژه (ویرایش نمیتواند بیشتر از روزهای مشخص شده بعد از تحویل اولیه باشد)
۶- تحویل نهایی