روش پیدا کردن اساتید برای اپلای | روش های جستجوی اساتید برای اپلای

روش پیدا کردن اساتید
5/5 - (1 امتیاز)

روش پیدا کردن اساتید برای اپلای

روش پیدا کردن اساتید  | یکی از چالش های همیشگی و اساسی برای بیشتر متقاضیانی که قصد اپلای دارند این است که چگونه اساتیدی را در رشته و دانشگاه مورد نظرشان پیدا کنند. برای پیدا کردن اساتید چندین روش وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد:

۱- استفاده از ریسرچ گیت یا لینکدین (researchgate& LinkedIn)

روش پیدا کردن اساتید | در این روش می توان از طریق سایت های ریسرچ گیت یا لینکدین کلید واژه های مورد نظر خود را جستجو کرد. در نتیجه حاصل از جستجو، افرادی را که در زمینه مورد نظر مقاله ای منتشر کرده اند و سمت های دانشگاهی نظیر استاد تمام، دانشیار یا …. را دارند را پیدا و سپس مقاله های مربوطه را مطالعه کرد. در نهایت از همان جا می توان مستقیم به استاد پیام داد و یا اینکه ایمیل شان را پیدا کرده و ایمیلی برای اپلای ارسال کنید.

researchgate  linkedin

۲- استفاده از گوگل اسکولار(Google scholar)

این روش هم مانند روش قبل می باشد و با استفاده از جستجوی کلید واژه های تخصصی مربوط به زمینه تحقیقاتی که توسط متقاضی انجام شده است، اساتیدی که به حوزه ی کاری و تحقیقاتی نزدیک و یا یکسان هستند را پیدا کنید.

scholar google

۳- استفاده از سایت دانشگاه ها

روش پیدا کردن اساتید  | در این روش ابتدا به سایت وزارت علوم مراجعه کرده و به تفکیک کشور مشخص شده، اسامی دانشگاه های معتبر و مجاز را استخراج کرده و از طریق گوگل دانشگاه های مورد نظر را جستجو نمایید. در مرحله بعد به سایت دانشکده مربوطه مراجعه کنید و سپس بخش مربوط به اساتید رفته که با عناوین مختلفی نظیر People, academic, staff, .. بیان می شوند. در نهایت در صفحه مربوطه، پروفایل اساتید موجود است که هم به خوبی معرفی شده اند و هم آدرس ایمیل، زمینه کاری، مقالات، آدرس وب سایت مخصوص خود استاد و … نیز وجود دارد.

۴- جستجو از طریق اسکوپوس (scopus)

اسکوپوس شامل همه مقالات معتبر دنیا می باشد که قادر است اسامی همه اساتید را پیدا کند. اگر متقاضی هر کلمه ای که مربوط به حیطه پژوهشی خود باشد را جستجو کند با گزینه های بسیاری نظیر عنوان مقاله، متن چکیده ، اساتید فعال در زمینه مربوطه و … رو به رو می شود.

scopus

۵- جستجو از طریق گوگل

روش پیدا کردن اساتید  از طریق گ.گل؛ می توان در گوگل عبارات مورد نظر مانند جمله زیر را البته به زبان انگلیسی جستجو کنید:

“اساتید برتر در رشته ……..”

The best profs in………

به جای ………. هم می توان بخشی یا کلید واژه ی موضوع پژوهشی خود را بنویسید.

۶- استفاده از سایت های فروش و دانلود کتاب

سایت های فراوانی برای دانلود کتاب وجود دارد که از آنها می توان برای بررسی کتب مربوطه در راستای فعالیت پژوهشی استفاده کرد. همچنین می توان از طریق سایت هایی نظیر آمازون بخشی از کلید واژه کار تحقیقاتی خود را زده و اسامی اساتیدی که در این زمینه کتاب نوشتند راپیدا کنید و سپس از طریق گوگل ایمیل شان را از گوگل پیدا کنید.


مقاله مرتبط: پرداخت هزینه اپلیکیشن فی ویزای کاناداپرداخت هزینه گواهی پذیرش کبک | پرداخت سویس فی


 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان