
پرداخت هزینه پذیرش
آن دسته از متقاضیانی که موفق به اخذ پذیرش تحصیلی (Admission) از دانشگاه های خارجی مورد نظر خود می شوند، برای رزرو و نگه داشتن آن دانشگاه، میبایست هزینهای را تحت عنوان Admission Fee یا Deposit Fee به دانشگاه مذکور بپردازند تا آن دانشگاه از قطعی بودن تصمیم شما درباره پذیرشی که برای شما صادر کرده اند مطمئن شوند. بر این اساس دانشگاههای و موسسات آموزش عالی پس از پرداخت هزینه پذیرش توسط دانشجو، اقدام به ارسال نامه پذیرش رسمی و اپلای (به عنوان نمونه در آمریکا I-20 نامیده می شود) می کنند.
در این صورت پس از پرداخت هزینه پذیرش، اطلاعات لازم برای انجام امورات مربوط به روادید و ویزا به متقاضی داده می شود. البته به این نکته توجه کنید که معمولا هزینه پذیرش قابل برگشت (Refundable) است و پس از ثبت نام حضوری متقاضی در دانشگاه، کل مبلغی که پرداخت شده به وی عودت داده می شود. البته برای برخی از دانشگاهها این مبلغ قابل برگشت پذیر نیست که از قبل این موضوع اطلاع رسانی میشود.
سیستم پرداخت هزینه پذیرش بدین منظور طراحی شده تا دانشگاهها در زمان پذیرش دانشجویان، متضرر نشوند. زیرا دانشجویان به دلایل مختلف از جمله نگرانی اخذ ویزا، انتظار برای پاسخ اساتید و پذیرش از سایر دانشگاهها به صورت همزمان، پذیرش از چندین دانشگاه را برای خود حفظ کنند تا بتواند در زمان مناسب در بین این گزینه ها تصمیمگیری نمایند. این حالت برای دانشجو گزینه بسیار مناسبی است زیرا همواره انتخاب دومی را برای تحصیل خواهد داشت. اما در مقابل دانشگاهها از نظر مالی و غیره دچار آسیب میشوند.
از این رو برای پیش گیری از این مسائل، دانشگاهها مبلغی را تحت عنوان Deposit Fee یا Admission Fee به عنوان بیعانه (Down Payment) از دانشجویان دریافت میکنند. این مبلغ در زمان ثبت نام و یا در ترم بعد برگشت پذیر (Refundable) خواهد بود. البته این امر با توجه به سیاستهای دانشگاهها متغییر است و در برخی دانشگاهها هزینه به دانشجو بازگشت داده نشود.
به عنوان نمونه در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا ابتدا هزینه پذیرش از دانشجو اخذ می شود و سپس نامه پذیرش رسمی با عنوان I20 برای متقاضی فرستاده می شود که وی بعد از آن بتواند فعالیت های مرتبط با دریافت ویزای اقامتش را تکمیل کند.
لندینگ فی کانادا | اپلیکیشن فی اسکیل ورکر کانادا | پرداخت هزینه اپلیکیشن فی ویزای کانادا
پرداخت آنلاین Admission Fee
مقدار و نحوه پرداخت مبلغ Admission Fee به دانشگاه و فرایندهای آن بستگی دارد. لازم است بعد از انجام پرداخت، مبلغ دقیق پرداخت و اطلاعات آن را حفظ نمایید. با توجه به میزان هزینه Admission Fee یا Deposit Fee، دو روش برای پرداخت هزینه دارید:
۱- شما می توانید با خرید کارت های ویزا و مستر کارت پرداخت خود را انجام دهید.
۲- شما می توانید با محاسبه نهایی هزینه، پرداخت خود را به تیم همیار پروژه بسپارید.
پرداخت هزینه گواهی پذیرش کبک | پرداخت هزینه اپلیکیشن فی ویزای کانادا | پرداخت سویس فی