آزمون OET آزمون تخصصی زبان مشاغل علوم پزشکی

آزمون OET
5/5 - (1 امتیاز)

آزمون OET آزمون تخصصی زبان مشاغل علوم پزشکی

آزمون OET که شکل اختصاری Occupational English Test می باشد آزمون تخصصی زبان برای مشاغل رشته های علوم پزشکی می باشد؛ این آزمون بین المللی ویژه مشاغل حوزه درمان و علوم پزشکی می باشد و به ارزیابی توانایی و قابلیت های زبانی در سطح تخصصی پزشکان و یا کارکنان مراکز درمانی را که قصد مهاجرت و اشتغال در مراکز درمانی کشور های خارجی مانند استرالیا و نیوزیلند و سنگاپور را دارند می پردازد.

این آزمون به طور گسترده ای در جهان به عنوان مدرک مهارت انگلیسی برای رجیستر شدن، تحصیل و کار در بخش خدمات پزشکی – درمانی و همچنین برای اخذ ویزا در برخی از کشورها شناخته شده است. این آزمون در بسیاری از کشورهایی که در زمینه علوم پزشکی موفق هستند، قابل قبول می باشد. (کشورهایی همچون انگلستان، استرالیا، نیوزیلند، سنگاپور، ایرلند، اکراین، امارات متحده عربی و نامیبیا)

در جهان امروز کارفرمایان حوزه درمان به دنیال پرسنل و پزشکان با توانایی بر قرار کردن ارتباط با مراجعه کنندگان و همکاران خود و قابلیت های زبانی مناسب برای این منظور هستند تا محیطی آرام و صمیمانه برای مراجعه کنندگان و کارکنان خود محیا کنند. این آزمون با هدف بررسی توانایی های زبانی متقاضیان در محیط های مشابهه محیط های درمانی طراحی شده و از سناریو هایی تماما مشابهه محیط درمانی استفاده می کند.

ساختار آزمون OET:

این آزمون چهار مهارت زبانی شنیداری (Listening)، مهارت درک مطلب (Reading)، مهارت نوشتاری (Writing) و مهارت گفتاری (Speaking) را بررسی می کند که البته بر اساس مباحث پزشکی و درمانی طراحی شده. مدرک این ازمون به مدت ۲ سال اعتبار دارد. فرم نمره دهی آزمون OET در هر یک از مهارت های چهارگانه در ۵ سطح دسته بندی می شود که A, B, C, D, E می باشد. بسیاری از مراکز معتبر و مهم دنیا حداقل سطح B  یا امتیاز ۳۵۰ را قبول می کنند البته مراکز بسیاری نیز تا سطح C را نیز می پذیرند.

نکته ای که در زمینه سوالات آزمون OET می توان به آن اشاره کرد این است که متقاضیان تمامی رشته های پزشکی در این آزمون به سوالات شنیداری و درک مطلب یکسان و مشابهی پاسخ می دهند در صورتی سوالات در مهارت های نوشتاری و گفتاری برای هر رشته تحصیلی به صورت اختصاصی و مجزا طراحی می شوند. به عنوان مثال پزشکان، دندان پزشکان، پرستاران، داروسازان و دامپزشکان در بخش شنیداری  و درک مطلب به سوالات مشابه و یکسانی پاسخ می دهند ولی در بخش نوشتاری و گفتاری سوالات مختص رشته تحصیلی خود را پاسخ می دهند.

نکته مثبت در این آزمون این است که در صورتی که در آزمون OET  در یک یا چند بخش نتواند نمره مورد نیاز را به دست آورد در آزمون های بعدی می تواند فقط در همین بخش هایی که نمره اش به حد نصاب نرسیده شرکت کند. همچنین محدودیتی برای شرکت در آزمون های مجدد برای اخذ نمره مناسب در هر یک از بخش های چهارگانه وجود ندارد.


آزمون OET

آزمون OET


متقاضیان چه رشته هایی باید آزمون OET بدهند:

آزمون OET برای متقاضیان رشته های علوم پزشکی در ۱۲ تخصص ارائه می شود. اگر در یکی از رشته های زیر تحصیل نموده اید، این آزمون بسیار مناسب گروه علمی شما خواهد بود:

  • پزشکی (Medicine)
  • دندان پزشکی (Dentistry)
  • پاپزشکی (Podiatry)
  • کاردرمانی (Occupational Therapy)
  • رژیم درمانی (Dietetics)
  • بینایی سنجی (Optometry)
  • رادیوگرافی (Radiography)
  • داروسازی (Pharmacy)
  • گفتاردرمانی (Speech Pathology)
  • پرستاری (Nursing)
  • فیزیوتراپی (Physiotherapy)
  • دامپزشکی (Veterinary Science)

آزمون OET برای استرالیا

سازمان نظام پزشکی استرالیا (Medical Board of Australia) تمامی افراد کادر درمان و پزشکان را در ریجستریشن اولیه ملزم می داند که مهارت های زبان انگلیسی خود را با شرکت در آزمون OET به اثبات برسانند. پزشکان متقاضی مهاجرت به استرالیا باید حداقل نمره ۳۵۰ یا سطح B را در تمامی چهار مهارت کسب کنند.  این آزمون مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا و نیوزیلند برای گرفتن هر گونه ویزا می باشد.

نکته: سازمان نظام پزشکی استرالیا (MBA) نتیجه آزمون OET را تنها بنا بر یکی از دو شرط زیر می پذیرد:

  • الف. آزمون تک جلسه ای: متقاضی می تواند در یک آزمون یک جلسه ای شرکت و حد نصاب نمره را بدست آورد.
  • آزمون دو جلسه ای: متقاضی می تواند در یک آزمون دو جلسه ای شرکت و حد نصاب نمره را بدست آورد، البته اگر:
  1. فاصله زمانی بین دو جلسه بیش از شش ماه نباشد.
  2. متقاضی در هر جلسه هر چهار مهارت را امتحان دهد.
  3. متقاضی حداقل نمره سطح B یا ۳۵۰ را در هر چهار مهارت بدست آورد.
  4. نمره هیچ کدام از مهارت ها زیر C نباشد.
  5. مزایای آزمون OET بر دیگر آزمون های بین المللی زبان انگلیسی

موقعیت های سلف فاند دکتری در ترکیه | انواع ویزاهای دانشجویان خارجی برای تحصیل در آمریکا  | چگونه کاورلتر بنویسیم؟ روش نوشتن کاورلتر Cover Letter


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان